Hvem og hvad er visionen bag Danish Gallery ? Tilmeld nyhedsbrev, læs om nye tiltag, nye kunstnere mv. Det kedelige - alt det med småt... Hyppigt stillede spørgsmål.... finder du ikke svar på dit, tøv da ikke med at emaile os Vidste du at din virksomhed kan få fradrag for køb af kunst ? Er du kunstner, og ønsker du at sælge via Danish Gallery ... læs mere her Vi er godkendt af Nets og tager naturligvis imod dankort - nemt og bekvemt Til forsiden Du har 14 dages returret - så hæng maleriet op på din væg, og vurder om det lever op til forventningerne = ingen risiko Besøg os på Facebook, og vind gavekort, deltag i konkurrencer og meget mere... Besøg os på Instagram Vi samler p tilfredse kunder :)

  

We also ship art out of Denmark. Foreign customers, click here and read more Anmeld din købsoplevelse på Trustpilot, og læs andre tilfredse kunders oplevelse af os • Kan jeg fortryde mit køb hos Danish Gallery ?

  Ja, naturligvis. Som kunde hos Danish Gallery har du altid 14 dages fuld returret. Du afleverer eller sender blot maleriet til afsenderadressen, dvs. kunstneren. Maleriet skal selvsagt returneres i samme stand som du modtog det.

  De fleste gængse størrelser malerier vil nemt og billigt kunne returneres med PostDanmark ( for et beløb i omegnen af 100 kr. )

  Du får efterfølgende refunderet din fulde betaling til din bankkonto. Husk at e-maile os dine kontooplysninger, hvortil beløbet ønskes overført. Vi returnerer beløbet til din konto straks derefter.


 • Hvor lang leveringstid er der på min bestilling ?

  ....Oftest sendes din bestilling til dig indenfor få dage, men vejledende leveringstid er ca. 1 uge.


 • Hvad koster levering ?

  ....Fragten er gratis på alle malerier hos Danish Gallery og inklusiv eventuel moms. Det er således din endelige slutpris der figurerer ud for hvert maleri.


    

 • Har I et fysisk galleri hvor jeg kan se malerierne ?

  Nej, vi er et online galleri med et kæmpe udvalg, som desværre ikke vil være mulig at have udstillet på en fysisk lokation.
  Har du udset dig et specifikt maleri du ønsker at bese, kan der i visse tilfælde laves en aftale om at se det hos kunstneren før eventuelt køb.
  Kontakt Danish Gallery herom via formularen i nedre højre hjørne.


 • Hvordan foregår betalingen ?

  Efter du har indtastet hvortil din bestilling skal leveres, vælger du slutteligt enten at betale via bankoverførsel eller - nemmere endnu - direkte via dit dankort.

  Lettest og hurtigst ekspedition opnåes ved betaling med dankort. Indtastningen af dine dankortoplysninger krypteres og foregår naturligvis via en sikret server. Der er således fuld fokus på sikkerheden, og du har intet at være nervøs for i forhold til indtastningen af dine kreditkortoplysninger.

  Vi hæver naturligvis også først beløbet efter du har modtaget dit maleri.


 • Er det muligt at bestille fra udlandet ?

  JA, dette er bestemt muligt. Du skal så vælge bankoverførsel som betalingsmetode, og bruge følgende bankoplysninger:

  IBAN: DK6953850000331922
  SWIFT/BIC: ALBADKKK

  Før du overfører, bedes du dog afvente en email fra os, hvori vi angiver hvad merprisen bliver ( pga. de forhøjede forsendelsesudgifter )