Hvem og hvad er visionen bag Danish Gallery ? Tilmeld nyhedsbrev, læs om nye tiltag, nye kunstnere mv. Det kedelige - alt det med småt... Hyppigt stillede spørgsmål.... finder du ikke svar på dit, tøv da ikke med at emaile os Vidste du at din virksomhed kan få fradrag for køb af kunst ? Er du kunstner, og ønsker du at sælge via Danish Gallery ... læs mere her Vi er godkendt af Nets og tager naturligvis imod dankort - nemt og bekvemt Til forsiden Du har 14 dages returret - så hæng maleriet op på din væg, og vurder om det lever op til forventningerne = ingen risiko Besøg os på Facebook, og vind gavekort, deltag i konkurrencer og meget mere... Besøg os på Instagram Vi samler p tilfredse kunder :)

  

We also ship art out of Denmark. Foreign customers, click here and read more Anmeld din købsoplevelse på Trustpilot, og læs andre tilfredse kunders oplevelse af osDanish Gallery tilbyder betaling via ovenstående kreditkort i vores webgalleri.
Nemt, bekvemt og ikke mindst sikkert for dig som kunde.

Du har også mulighed for at bestille et maleri og tilbagebetale det lidt af gangen, måned for måned. Dette kan du vælge i betalingsvinduet til slut, lige som du kan vælge at betale med dit dankort, visa, master etc.

Indtastningen af dine kortoplysninger foregår naturligvis krypteret via en sikker server, og beløbet først blive trukket fra din konto den dag du modtager din bestilling.