Hvem og hvad er visionen bag Danish Gallery ? Tilmeld nyhedsbrev, læs om nye tiltag, nye kunstnere mv. Det kedelige - alt det med småt... Hyppigt stillede spørgsmål.... finder du ikke svar på dit, tøv da ikke med at emaile os Vidste du at din virksomhed kan få fradrag for køb af kunst ? Er du kunstner, og ønsker du at sælge via Danish Gallery ... læs mere her Vi er godkendt af Nets og tager naturligvis imod dankort - nemt og bekvemt Til forsiden Du har 14 dages returret - så hæng maleriet op på din væg, og vurder om det lever op til forventningerne = ingen risiko Besøg os på Facebook, og vind gavekort, deltag i konkurrencer og meget mere... Besøg os på Instagram Vi samler p tilfredse kunder :)

  

We also ship art out of Denmark. Foreign customers, click here and read more Anmeld din købsoplevelse på Trustpilot, og læs andre tilfredse kunders oplevelse af osEr du del af en arbejdsplads - måske med jeres egen kunstforening - og mangler I kunst på væggene?

Vi repræsenterer over 70 dygtige og nøje udvalgte kunstnere fra både ind- og udland, der dækker over en bred vifte af stilarter.

Igennem årene har vi indgået samarbejde med alt fra kommuner til større arbejdspladser, banker, cafeer, hoteller, lufthavne mv. der har manglet liv på deres hvide vægge.

Skulle I således have interesse i et gensidigt fordelagtigt samarbejde, omkring udstilling af nogle af vore kunstnere, så tøv ikke med at kontakte os enten pr. telefon eller mail. Noter desuden gerne hvilke kunstnere I måtte være interesseret i, samt under hvilke vilkår de forventes at udstille hos jer;

Hvordan er pladsen f.eks. ( send evt. fotos ), hvor mange malerier ønskes cirka ophængt og hvilke størrelser, og er der i den forbindelse galleriskinner? Hvor længe og hvornår ønskes den enkelte kunstner eksponeret og er der garantikøb ?

Vi vil derpå vende det med de involverede kunstnere, og snarest derefter, vende tilbage.

Så tøv ikke med at kontakte os, med en uforpligtende forespørgsel...vi ser frem til at høre fra jer :)

                                       Mail: info@danishgallery.dk   -   Tlf. 26 66 56 05