::::: Klik her og hop direkte til Danish Gallery og se flere af denne samt andre billedkunstneres malerier...( www.DanishGallery.dk - moderne galleri online, med salg af malerier / moderne kunst ) :::::
Skikkelser, skygger, fugle, små mænd og naturens finurligheder opstår. Jeg værner om disse og de får liv.

Jeg maler abstrakt, ekspressionistisk, naturalistisk og sjov fantasi med akryl maling.

Jeg bruger farverne og mulighederne på lærredet til at udtrykke mig med. Jeg tømmer hovedet og lader mig flyde med, derfor kan et maleri sommetider være længe undervejs.

Mit primære værktøj er spartel og det, der typisk kendetegner mine malerier. Dette sammen med små figurer, som opstår og beskueren selv opdager. ”Ofte har jeg ikke selv opdaget disse figurer.”
Jeg er autodidakt og har malet siden 1996. Det der driver mig er farvernes sammensætning i naturen for i naturen kan alt lade sig gøre, da naturen bare er.

Jeg har taget små kurser hist og pist og været tilknyttet forskellige malersammenslutninger.


Erfaring med et sjovt projekt:
For år tilbage var vi 3 kunstnere som fandt hinanden, en digter, en musiker og jeg. Vi stablede et projekt på benene, hvor digteren skrev, jeg malede ud fra digtene og musikeren lavede musik til. Projektet mundede ud i 10 værker af 100x100, 10 numre til hver værk og 10 digte. Vi var på forskellige udstillinger med projektet. Værkerne blev solgt og projektet stilnede af. Planen var at det hele skulle blive til en bog, men lad os nu se. Det var sjovt og lærerigt og en anderledes måde at blive fastholdt i nogle rammer. Det kunne være sjovt at deltage i et lign. projekt igen.


Jeg har udstillet i:
Banker, virksomheder, kunstforeninger, kunstmesse på Mols, Galleri Gabes, Åbne atelier døre i Silkeborg, Kunst og boligmesse i Randers, kunstmesse i Ålborg, kunstmesse i Viborg.


Venlig hilsen
Malene Munk Kristensen