Hvem og hvad er visionen bag Danish Gallery ? Tilmeld nyhedsbrev, læs om nye tiltag, nye kunstnere mv. Det kedelige - alt det med småt... Hyppigt stillede spørgsmål.... finder du ikke svar på dit, tøv da ikke med at emaile os Vidste du at din virksomhed kan få fradrag for køb af kunst ? Er du kunstner, og ønsker du at sælge via Danish Gallery ... læs mere her Vi er godkendt af Nets og tager naturligvis imod dankort - nemt og bekvemt Til forsiden Du har 14 dages returret - så hæng maleriet op på din væg, og vurder om det lever op til forventningerne = ingen risiko Besøg os på Facebook, og vind gavekort, deltag i konkurrencer og meget mere... Besøg os på Instagram Vi samler p tilfredse kunder :)

  

We also ship art out of Denmark. Foreign customers, click here and read more Anmeld din købsoplevelse på Trustpilot, og læs andre tilfredse kunders oplevelse af os
- Masser af talent ?

... Så kunne det måske være en fordel at indgå et samarbejde med Danish Gallery.
Vi skaber med vores seriøse online galleri en solid handelsplatform med rigtig mange daglige besøg, og dermed potentielle kunder for dig. Vi står for oprettelsen af dine værker, markedsføring osv. og du opnår eksponering døgnet rundt - året rundt - overfor hele verden. Vi har pt. ca. 600 unikke besøg dagligt, og har siden vores start i 2008, vækstet betydeligt år for år, både mht. antal besøg, samt konverteringen heraf til salg.

Desuden bibeholder du dine værker hjemme hos dig selv, og der er således ikke noget der forlader dine hænder før et eventuel salg. Ydermere står det dig fortsat frit for at sælge via eventuelle andre kanaler du benytter dig af, f.eks. eget netværk, andre gallerier etc. Der skal ikke nødvendigvis være tale om malerier - andre værker såsom glaskunst, collager, mindre skulpturer mv. kan også være interessante for os. Så længe der er tale om unikke værker og der ligger evner, hjerte, nerve og passion bag håndværket, og dine værker er mulige at sende / aflevere til vore kunder, er et samarbejde en mulighed.       Når vi modtager en bestilling på din kunst, kontakter vi dig med kundeoplysninger, og du sender dit maleri direkte til slutkunden.
Efterfølgende overfører vi så dit tilgodehavende fratrukket vores salær.
Nemt og bekvemt for alle parter.

Oprettelse af din profil og dine værker står vi for, og ligeledes den løbende opdatering. Når du sælger noget via Danish Gallery, falder der så en beskeden kommission til os.

For yderligere oplysninger og flere detaljer omkring vilkårene for et eventuelt samarbejde, kontakt os da på: info@danishgallery.dk
( du bedes på mailen vedhæfte nogle billeder af dine værker )

Du vil, ved godkendelse, efterfølgende modtage en e-mail fra os med en kontrakt indeholdende de nærmere betingelser for et samarbejde. Efter en godkendelse heraf fra din side, indledes samarbejdet, og vi opretter dig som kunstner, og med de malerier du ønsker eksponeret hos Danish Gallery.

Vi stiller dog visse krav mht. hvilke kunstnere vi optager, samt hvilket niveau de skal befinde sig på. Uddannelse på kunstakademiet el. lignende er på ingen måde et krav. Du må gerne være autodidakt, men vi stræber efter et højt kunstnerisk niveau, og optager således langt fra alle ansøgere. Vi ser også gerne du har din egen stil og særpræg.